Followers

Jadi Ahli VIP, klik LIKE

| 0 comments ]
Share

Nota EDU 3108 untuk dikongsi seluruh Malaysia. Semoga ia membantu dalam menjawab sosalan peperiksaan edu 3108 semestar 8. Saya sediakan link downloadnya di bawah ni.

NOTA PADAT EDU 3108

p/s : Bagi yang ada nota ni share lah dengan kawan sebarkan sesungguhnya ia masih percuma. Kita tak tahu internet dia semput or dia tak reti download. dah sem 8 kan . Terima kasih kepada penulis nota ni. Semoga mendapat kejayaan dunia dan akhirat.

| 0 comments ]
Share


Jika anda dipanggil ke sesi 
peperiksaan Online Pegawai
Tadbir Diplomatik M41 pada 
1 November ini...

... bersyukurlah kerana 
anda antara yang terpilih...

Tahun ini setakat September 2014
ada lebih 1 JUTA permohonan 
diterima oleh SPA

Mereka buat tapisan dan panggil 
calon yang melepasi tapisan 
saringan "SPA8i" untuk ke sesi 
exam

"Out of 1++ Million applicant
you are amongst the best that 
have been selected by SPA!"

Hargai peluang ini dan buat 
persediaan yang paling rapi
untuk hadir peperiksaan Online 
nanti

------------------
Ada Rujukan Tak?
------------------

Jika anda tanya saya, setiap kali 
exam PTD saya hanya mencadangkan 
rujukan ini. Ianya telah membantu
ribuan calon sejak tahun 2009

Dan sekali lagi untuk tahun ini 
saya cadangkan rujukan yang sama 
ini;
http://bit.ly/ptd-2014


Saya suka untuk lihat anda 
berjaya. Serius!


- CIKGU syahir
http://bit.ly/ptd-2014


p/s Seronok bila jumpa sahabat-sahabat
yang ambil nasihat ini dulu dan 
dah berjaya masuk jawatan kerajaan.
http://bit.ly/ptd-2014





| 2 comments ]
Share


Exam SPA September 2014


Pihak SPA telah memanggil 
calon tergempar!

Jawatan ini tiada dalam takwim 
SPA tahun ini tetapi tiba-tiba 
pemohon terkejut menerima SMS 
dari SPA

Mungkin anda juga termasuk 
dalam sesi peperiksaan Penguasa Kastam W41
6 SEPTEMBER ini.

Terus semak di;

[+] http://e-semakan.spa.gov.my/

Kalau anda dipanggil, jangan 
lepaskan peluang ini"

Dapatkan rujukan penuh Penguasa Kastam W41

di http://bit.ly/panduanpenguasakastam


Semoga rujukan ini membantu anda membuat persediaan sebelum peperiksaan

semoga berjaya semua.
 
p/s : sesiapa nak version review boleh komen emel di bawah :) 
 



| 0 comments ]
Share

Sedikit perkongsian tentang NOTA SCE 3114 SAINS, TEKNOLOGI DAN MASYARAKAT PISMP Semestar 8. Subjek ini wajib bagi Kursus Major Sains.

Antara tugasan dalam kursus ini pada semester ini ialah membina sebuah model berkenaan dengan tajuk kita, kemudian membuat ulasan tentang isu berkenaan dengan tajuk dalam kumpulan. Selamat berjaya di sem akhir ini , sama-sama kita doakan buat yang terbaik dan penuh ikhlas :)

Downlond di sini : NOTA SCE 3114 SAINS, TEKNOLOGI DAN MASYARAKAT

| 0 comments ]
Share

Video Highlight Gol Brazil Vs Chile. Brazil menjadi pasukan pertama menempah tiket ke aksi suku akhir Piala Dunia selepas menewaskan Chile 3-2 melalui penentuan sepakan penalti pada perlawanan awal pagi Ahad.Aksi penuh dramatik kedua-dua pasukan pada pusingan kalah mati ini terpaksa diheret ke masa tambahan selepas terikat 1-1 pada masa perlawanan sebenar.

 
Real Time Web Analytics